ye-logo.v1.2

З незаконного обігу на Хмельниччині вилучили майже 35 тисяч літрів горілки та спирту

Економіка 1749
У п
У п'яти регіонах люди отруїлися алкоголем. Фото: vikka.ua

Хмельничан застерігають від споживання алкогольної продукції, придбаної у сумнівних торгових точках.

 Цього року за результатами заходів, які проводить податкова міліція Хмельниччини в рамках операції «Акциз-2016», з тіньового ринку вилучили майже 35 тисяч літрів лікеро-горілчаної продукції та спирту, на суму понад 4 мільйони гривень.

Як повідомляють у фіскальній службі, вже зареєстровано 19 кримінальних проваджень за статтею 204 Кримінального кодексу України щодо незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів, виготовлених з недоброякісної сировини та матеріалів, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей.

На території області податкові міліціонери вживають заходи з метою протидії незаконному виробництву алкогольних напоїв та недопущенню надходження на ринок фальсифікованої та небезпечної для життя і здоров’я громадян продукції. Посилення контролю обігу підакцизної продукції в першу чергу пов’язане із випадками смертельного отруєння фальсифікатом.

«У Державній фіскальній службі Хмельниччини в першу чергу застерігають громадян від споживання алкогольної продукції, придбаної у сумнівних торгових точках, а також тієї, що не відповідає встановленим державним стандартам: відсутність марок акцизного податку встановленого зразка, пластикова та паперова тара, ціна нижче мінімальної роздрібної - 54,9 гривні. або інші ознаки, які викликають сумнів», - зазначають фіскальники.

У фіскальній службі просять невідкладно повідомляти про факти виготовлення та продажу горілчаного сурогату, який може загрожувати життю та здоров’ю громадян. Цілодобовий телефон чергового податкової міліції Хмельницької області: (0382) 701-873.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую