ye-logo.v1.2

Близько 60 дитячих книг отримають дошкільнята хмельницького НВК №31

Суспільство 2179
Завершилась акція “Подаруй дитині книгу”
Завершилась акція “Подаруй дитині книгу”. Фото: автора

Завершилась акція “Подаруй дитині книгу”.

Ще 20 вересня, головний лікар Хмельницького обласного психоневрологічного диспансеру Лілія Брухнова, розмістила на своїй сторінці у Фейсбуці оголошення. У ньому вона закликала усіх містян долучитись до акції “Подаруй дитині книгу”. За десять днів, небайдужі хмельничани принесли близько 60 різноманітних дитячих книг. Зовсім скоро їх передадуть у хмельницький НВК №31.

“Акція добігає кінця. Я дякую усім, хто приніс книжки із власної домашньої бібліотеки. Найбільше книг передали лікар хмельницької поліклініки №1 Ярослав Коваль і авдвокат Андрій Сітніков. Загалом багато відгукнулось людей. Якщо такі позитивні явища частіше будуть в нашому житті — світ стане добрішим і кращим. Серед книг в основному казки, є й пізнавальні”, - зазначає Лілія Степанівна.

За її словами, основна мета акції - звернути увагу на наших дітей і дошкільні навчальні заклади. Часто вдома лежать книжки, які наші діти прочитали або виросли з них. Ми їх складаємо десь подалі. А вони можуть бути корисними тим діткам, які не в змозі їх купити. Лікар каже, акція - хороший початок добрих справ.

 

Близько 60 книг лікар передасть дітлахам

“Серед книг багато тих, які читали мої діти. Вони абсолютно спокійно поставились до того, що їх віддамо. Донці моїй подобалась книжка про фею, вона мріяла нею бути, а син любив читати про динозаврів. Тепер ці історії знатимуть інші дітки”, - додає пані Лілія.

Разом із працівниками медичного закладу, який очолює Лілія Брухнова, неодноразово долучались до допомоги учасникам АТО. Допомагали не тільки фінансова та речами, а й надавали відповідні професійні консультації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую