ye-logo.v1.2

У 37-річного жителя Теофіполя правоохоронці виявили 5 кілограмів макової соломки

Кримінал 1561
усі наркотичні речовини вилучили
усі наркотичні речовини вилучили. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Зловмисника чекає максимальне покарання на строк до 3 років.

Працівники Теофіпольського відділення поліції провели санкціонований обшук у будинку 37-річного жителя Теофіполя. У його помешканні виявили 5 кілограмів макової соломки, м’ясорубку для подрібнення зілля, а також 7 пляшок ацетону, який використовується для приготування наркотиків.

“У ході проведення обшуку поліцейські виявили та вилучили близько 5 кілограмів макової соломки, дві м’ясорубки, які власник використовував для її подрібнення, а також 7 пластикових пляшок із коричневою рідиною з характерним запахом ацетону. За словами чоловіка, він виготовляв наркотики для власного споживання. Усе вилучене направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Хмельницькій області”, - повідомляють у Нацполіції.

За фактом проводиться досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Максимальне покарання, яке передбачає санкція цієї статті, — позбавлення волі на строк до 3 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую