ye-logo.v1.2

У Хмельницькому сотні людей на двоколісних закрили велосезон

Суспільство 1993
У пробігу взяло участь багато дітей
У пробігу взяло участь багато дітей. Фото: автора

Проте багато хто і далі продовжить їздити на ровері навіть взимку.

 У Хмельницькому сьогодні, 2 жовтня, любителі крутити педалі закривали сезон. Сотні хмельничан вирушили в останній цього року велопарад. Як пояснює голова ГО «Критична Маса» Олег Олексієнко, хоч сезон і закрили, однак велосипеди далеко не ховатимуть і продовжать їздити і взимку.

Велосипедисти стартували з парку імені М.Чекмана, подолавши чотирнадцятикілометрову дистанцію, фінішували біля кінотеатру імені Т.Шевченка. За словами організаторів, спеціально складали неважкий маршрут, аби його змогли подолати і діти, і старші люди.

Колону велосипедистів вулицями міста супроводжували поліцейські і спеціальні маршали, одягнені в оранжеві жилети. Учасникам пробігу дозволили рухатися на червоне світло світлофора.

Збиралися велосипедисти в парку

«Я завжди долучаюсь до велопробігів, це весело, можна знайти багато друзів. Шкода, що взимку вже не кататимемося всі разом. Хоча все можливо, адже 2016 ми зустрічали новорічним пробігом», - каже хмельничанин Артем.

Серед учасників велопараду - люди різного віку

Як зауважує Олег Олексієнко, велосипедистів щороку стає все більше, тому триває конструктивний діалог із владою. Цьогоріч у Хмельницькому планують завершити будівництво першої велодоріжки.

Перед стартом для всіх провели інструктаж

Особливих костюмів уже не вдягали

Маршрут обрали неважкий

Велосипедисти повільно проїхали міста, а далі пришвидшили темп

Колону супроводжували поліцейські

Фініш був біля кінотеатру Шевченка

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую