ye-logo.v1.2

На кладовищі у Чемеровецькому районі знайшли авіабомбу

Суспільство 1753
Піротехніки мають знищити боєприпаси
Піротехніки мають знищити боєприпаси. Фото: km.dsns.gov.ua

Знахідку піротехніки мають знищити у спеціальному місці.

 На Хмельниччині цими вихідними виявили 4 боєприпаси часів Другої світової війни. Піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій 2 жовтня вилучили та у спеціально відведеному місці знищили 152 мм артилерійський снаряд, який знайшли напередодні у лісі поблизу с. Давидківці Хмельницького району.

Окрім того, о 10:30 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Вербівці Шепетівського району місцевий мешканець натрапив на 82 мм мінометну міну часів Другої світової війни/

Як йдеться в прес-службі надзвичайників, цього ж дня о 16:30 місцевими жителями с. Збриж Чемеровецького району Хмельницької області на кладовищі виявлено авіабомбу ФАБ-100 часів Другої світової війни. Тієї ж доби о 19 годині до Кам’янець-Подільського міського відділу надійшло повідомлення про те, що під час проведення земляних робіт поблизу с. Оринін виявили протипіхотну міну. Ці небезпечні знахідки також будуть знищені в спеціально відведеному місці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую