ye-logo.v1.2

У Кам'янці під час виборів 2015 року двоє осіб привласнили майже 100 тисяч гривень бюджетних коштів

Кримінал 1422
На Кам
На Кам'янеччині судитимуть двох осіб за привласнення майже 100 тис. грн. бюджетних коштів під час місцевих виборів. Фото: з архіву

Кошти були призначені на облаштування кабінок для голосування.

Прокуратура спрямувала до суду обвинувальний акт за фактом привласнення 92 тисяч гривень. Кошти були призначені на облаштування кабінок для голосування на місцевих виборах у жовтні 2015 року.

“Між фізичною особою – підприємцем та Кам’янець-Подільською районною виборчою комісією укладено договір монтажу більше 300 кабінок для голосування на усіх виборчих дільницях району. Однак встановлено, що фактично кабінки обладнували члени дільниць з наявних у них матеріалів, а підприємець не доклав до цього жодних зусиль. Хоча, за нібито виконання монтажних робіт отримав з бюджету 92 тисячі гривень, які й привласнив. Голова Кам’янець-Подільської районної виборчої комісії, будучи службовою особою, підробила акт здачі-прийняття робіт з облаштування кабінок для таємного голосування, внаслідок чого здійснила розтрату бюджетних коштів на зазначену суму”, - повідомляють у прокуратурі області.

Наразі приватному підприємцю інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 191, частинами 3, 4 статті 358 КК України, а голові Кам’янець-Подільської районної виборчої комісії – частиною 1 статті 364, частиною 1 статті 366 КК України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую