ye-logo.v1.2

Як відстояти свої права у справах сім'ї та родини, розкажуть хмельничанам на «Правовому лікбезі»

Афіша 1708
Фото: jurist-blog.com.ua

Участь у проекті безкоштовна.

У четвер, 6 жовтня, хмельничан запрошують на семінар «Правовий лікбез». Кваліфіковані юристи розкажуть як відстоювати свої права та вирішувати питання, що стосуються наших сімей та родин. Кожен матиме нагоду поставити запитання та отримати кваліфіковану відповідь. Для участі в безкоштовному семінарі необхідно попередньо зареєструватися.

Організовує семінар Соціальна ініціатива “Хтось не зробить!” БФ “Карітас” у напрямку “Щаслива сім’я». Основною проекту є підвищення рівня юридичної грамотності хмельничан в сімейних питаннях та дотичних до них.

«Вже від самого початку сім’я зустрічається з юридичними питаннями – реєстрація шлюбу, шлюбний контракт, як оформити дитину в садок та багато іншого, - говорить координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи «Хтось не зробить!», Ольга Нагорна. – Не завжди знаєш, як це все юридично правильно вирішити, не кожен має юридичну освіту. Поговримо зокрема про трудові права вагітних жінок, матерів і батьків, допомогу при народженні дитини, оформлення дитини в ДНЗ та інші. Свої питання можна задати на наших сторінках у соцмережах».

За її словами, проект такого формату реалізовують вперше, але якщо він стане цікавим та популярним серед хмельничан, його продовжать.

Семінар відбудеться, о 19:00 годині в приміщенні ХОБФ «Карітас», що на вулиці Зарічанська, 10/3. Захід безкоштовний. Попередня реєстрація обов’язкова.

Деталі за телефоном 0673188388 - Ольга Нагорна, координатор проекту в напрямку «Щаслива сім’я», Соціальна ініціатива «Хтось не зробить» 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую