ye-logo.v1.2

Знову в небо: «Октоберфест» цього року дивуватиме фаєр-шоу, майстер-класами і концертами

Афіша 2429
Кулі знову полетять в небо над містом
Кулі знову полетять в небо над містом. Фото: з архіву

Традиційними залишаються польоти над містом.

 Шостий фестиваль «Октоберфест» пройде в Кам’янці 8-9 жовтня. До міста з’їдуться також і любителі осінніх краєвидів «квітки на камені» – балуністи в рамках фестивалю повітроплавців «Золота омега».

Як повідомляє прес-служба міської ради, два дні біля Ратуші звучатиме музика, проходитимуть майстер-класи для дітей і змагатимуться найсильніші люди міста в турнірі з арм-реслінгу. Працюватиме дитяче містечко за участю чернівецьких аніматорів, а в останній день на завершення фестивалю планується фаєр-шоу. Хедлайнерами виступлять гурти «Бекінгем» та «Ремікс».

«Паралельно кам’янчан і гостей міста радуватимуть аеростати, що підніматимуться в небо разом із усіма охочими. Після змагань за Кубок чемпіона розпочнеться щорічна повітроплавна фієста «Золота Омега- 2016», яка цього року матиме міжнародний формат. До нас завітають повітроплавці з Литви, Польщі, Молдови. Тож очікуємо неймовірно насичену подіями та захоплюючу фієсту. Однак програма балуністів залежатиме безпосередньо від погодних умов”, - додають у міськраді.

Нагадаємо, торік осінній фестиваль пива та повітроплавання “ОктоберФест” свій п’ятирічний ювілей відзначив у полоні повітряних куль та із запахом кави.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую