ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» здобуло першу перемогу в чемпіонаті України U-19

Спорт 2596

Підопічним Олександра Ірклієнка дощ не завадив здолати гостей з Закарпаття.

Сьогодні, 4 жовтня, стартував третій тур першості України серед 19-річних футболістів у першій лізі. Свій домашній поєдинок проти ФК «Мункач» із Мукачева «Поділля» проводило на стадіоні ДЮСШ №1.

Злива, яка почалася ще до поєдинку, створила чимало проблем футболістам обох командам. Адже на полі було чимало калюж, які заважали молодим гравцям продемонструвати найкращі якості. Утім, попри важкі погодні умови, матч видався доволі цікавим та результативним.

Якщо зазирнути у турнірну таблицю, то фаворитом протистояння можна було б назвати ФК «Мункач». Адже закарпатці в двох попередніх турах набрали три очки, а хмельничани на один пункт менше. Утім, з перших хвилин матчу гравці «Поділля» дали зрозуміти, що налаштовані не просто дати бій, а виграти цей матч.

Артему Макарченку (у білому) доводилося боротися не лише з суперниками, а й з водою на полі

Кирило Бабак не раз був швидшим за гравців ФК "Мункач"

Спочатку відкривати рахунок мав Валерій Степаненко, удар якого прийшовся поруч зі стійкою. Та на 22 хвилині матчу «смугастий» все таки влетів у ворота гостей. Владислав Чуловський подав на дальню стійку, де Артем Макарченко, не вагаючись, точно пробив.

Іноді калюжі навіть допомагали футболістам... наздогнати м’яч

Одразу ж після перерви ФК «Мункач» залишився у меншості. Другу жовту картку на 48 хвилині отримав Михайло Хміль. Та, віддати належне гостям, попри чисельну меншість, вони все одно намагалися відігратися. Щоправда, «холодним душем» їх швидко полив Владислав Чуловський, на 52 хвилині забив другий м’яч.

Владислав Чуловський відзначився гольовим пасом та одним голом

У матчі "Поділля" - "Мункач" було чимало боротьби

Крапку ж в грі поставив Андрій Богославський, який підключився до атаки своєї команди та був першим на добиванні, після удару Андрія Шульгана. Отож, на 79 хвилині матчу рахунок став 3:0. ФК «Мункач» міг «розмочити» рахунок на 87 хвилині, коли заробив право на пенальті. Але Владислав Апостолюк, хоч і переграв Костянтина Шевченка, та влучив у стійку воріт.

Андрій Богославський, вийшовши на заміну в дургому таймі, відзначився голом у воротах команди з Закарпаття

Віталій Ягодзінський міг двічі вразити ворота суперника, але...

На один день «Поділля» очолило турнірну таблицю групи «2», адже має в своєму активі 5 очок. Але вже завтра, 5 жовтня, інші команди зіграють свої поєдинки та можуть посунути хмельничан з лідируючої позиції.

Свій наступний матч в чемпіонаті України U-19 хмельничани мають зіграти 12 жовтня на виїзді проти ФК «Львів».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую