ye-logo.v1.2

Держфінінспекція виявила на Хмельниччині втрат на 56 мільйонів гривень

Економіка 1642
Держфінінспекція в Хмельницькій області впродовж січня-вересня 2016 року провела 54 контрольних заходи
Держфінінспекція в Хмельницькій області впродовж січня-вересня 2016 року провела 54 контрольних заходи. Фото: ua.korrespondent.net

Правоохоронні органи розпочали 6 досудових розслідувань.

 Держфінінспекція в Хмельницькій області впродовж січня-вересня виявила втрати матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму 56,5 мільйона гривень.

Як зазначили у прес-службі відомства, забезпечено відшкодування втрат, в тому числі з урахуванням виявлених порушень у попередніх звітних періодах, на суму 10,4 млн гривень. До бюджетів усіх рівнів додатково надійшло коштів на суму 1,1 млн гривень.

«Упродовж дев’яти місяців поточного року до установ та організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано 40 фінансових санкцій у вигляді призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень/асигнувань розпорядниками бюджетних коштів», - зазначили у фінінспекції.

За допущені фінансові порушення 107 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Із займаних посад звільнено 2 порушників фінансового законодавства. За результатами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 6 досудових розслідувань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую