ye-logo.v1.2

Понад три тисячі мешканців області офіційно працевлаштувались

Суспільство 1483
1712 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб
1712 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб'єктів підприємницької діяльності. Фото: bug.org.ua

Це на тисячу більше, ніж у минулому році.

Упродовж дев‘яти місяців фіскальники області виявили 3457 громадян, які не були оформлені згідно вимог законодавства. У порівнянні з відповідним періодом минулого року, це більше майже на 1 тисячу виявлених «трудових нелегалів».

"За результатами контрольно-перевірочних заходів, здійснених у напрямку легалізації праці, у 93 суб’єктів підприємницької діяльності виявлено виплату заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства. За результатами проведених перевірок донараховано 14,3 мільйона гривень, з яких 13,2 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску – 1,1 мільйона гривень. До бюджету із вказаної вище суми уже надійшло 3,1 мільйона гривень. Крім того 1712 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності, ними додатково сплачено до місцевого бюджету 102 тисячі гривень єдиного податку", - повідомляють у прес-службі фіскальної служби.

Детінізації праці це не лише додаткові надходження до бюджету, але й отримання соціальних гарантій. У зоні особливої уваги податківців перебувають трудові відносини на речових ринках, у торгівельних мережах та у сфері пасажирських перевезень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую