ye-logo.v1.2

Нові подробиці стрілянини по тролейбусу в Хмельницькому

Суспільство 3194
Скло в тролейбусі, яке зазнало покшоджень, вже замінили
Скло в тролейбусі, яке зазнало покшоджень, вже замінили. Фото: партрульної поліції Хмельницького

Кулю не знайшли, тролейбус відремонтували

Як відомо, вчора, 6 жовтня, в обласному центрі невідома особа на Львівському шосе стріляла по тролейбусу, після чого було пошкоджене бокове скло. Хто це був – поки невідомо. Та нині в поліції піддають сумніву й те, що взагалі хтось стріляв!

«Ми відкрили кримінальне провадження за частинною 1 статті 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», - розповідає начальник Південно-Західного відділу поліції Роман Гуменюк. – Наші працівники нині працюють. Але поки що важко сказати, чи справді взагалі хтось стріляв. Потрібно детально дослідити пошкоджене скло, оскільки ніякої кулі на місці не знайшли».

«Це один із кращих наших тролейбусів, який торік ми капітально відремонтували, - каже директор КП «Електротранс» Віктор Паламарчук. – Але головне, що тролейбус їхав порожній і ніхто з людей по постраждав (патрульна поліція повідомляла, що тролейбус стояв на зупинці – прим.авт.). Скло ми вже замінили. Нове коштує приблизно 400 гривень, але ми не купували, у нас є хороші зі списаних тролейбусів. Тому, по суті, збитків не зазнали. Однак мене дивує поведінка деяких людей – ну для чого таке робити?!».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую