ye-logo.v1.2

Футбол. Битва аутсайдерів: били-били та тричі пропустили

Спорт 1831
Алішер Якубов (у білому) мав декілька нагод забити в Білій Церкві, але жодну з них не реалізував
Алішер Якубов (у білому) мав декілька нагод забити в Білій Церкві, але жодну з них не реалізував. Фото: з архіву

Хмельницьке «Поділля» зазнало чергової поразки в другій лізі

Стартував 13 тур чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. І першим матчем туру став поєдинок хмельницького «Поділля» в Білій Церкві проти «Арсеналу-Київщини».

Цей поєдинок можна було назвати битвою аутсайдерів, адже господарі посідали передостанню сходинку в турнірній таблиці, а гості – останню. На жаль, «битву аутсайдерів» виграла команда з Білої Церкви, яка забила в ворота «Поділля» три голи. Хмельничани ж не змогли «розпечатати» ворота «Арсеналу-Київщини».

«Ми створили чимало моментів, - каже тренер «Поділля» Віталій Балицький. – Але воротар білоцерківської команди сьогодні був на куражі. Іноді, «тягнув» м’ячі, які мали бути вже в сітці воріт. Утім, наші хлопці програвали боротьбу. Лінія захисту продовжує бути нашою слабкою ланкою».

Свій наступний матч «Поділля» проведе в рідних стінах. 15 жовтня хмельничани вдома прийматимуть івано-франківський «Тепловик», який поки що посідає 11 місце, але завтра, 8 жовтня, може поліпшити своє турнірне становище, провівши свій домашній матч 13 туру проти «Миру» з Горностаївки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую