ye-logo.v1.2

Макс Кідрук презентував хмельничанам містичний технотрилер «Зазирни у мої сни»

Культура 2567

Автор вперше приїхав до Хмельницького.

Учора, 8 вересня, до Хмельницького приїхав відомий український письменник Макс Кідрук, який є автором першого українського технотрилера «Бот». В нашому місті він вперше презентував свою книгу. Містичний технотрилер «Зазирни у мої сни» виданий у вересні 2016 року та презентований на Форумі видавців у Львові.

«Це мій перший візит до Хмельницького із презентаціє книги. Вже чотири роки влаштовую такі промо-тури на підтримку свої книжок, об’їздив всю Україну, включаючи схід. Цього року презентую роман «Зазирни у мої сни». Це особлива книга для мене. Я професійний письменник, це не лише означає, що живу з продажу своїх книг, а й те, що я багато читаю. В першу чергу еволюціоную, як читач. Пишу такі книги, які б сам читав», - зазначає автор.

Макс Кідрук каже, що книжка затягує і протягує крізь сюжет. «Зазирни у мої сни» він намагався написати так, щоб навіть коли її прочитав і закрив, упродовж тижня читач переварював прочитане, не брав жодну іншу книгу до рук. Розповідається у книзі про маленького хлопчика, який пережив операцію з видалення гнійника за вухом.

Ось так виглядає нова книга автора

«Операція не складна, але проводилась під наркозом. Під час операції у хлопчика на 36 секунд зупинилося серце. Потім серцева активність відновилась. Ось цей проміжок був надто малим, щоб в мозку відбулись незворотні зміни. Малий після операції повернувся до нормального життя. Але ці 36 секунд він був десь не тут. «Щось» вчепилося до нього і повернулося разом з ним. Це «щось» приходить у снах і стає настільки сильним, що перекочовує звідти у реальність, починаючи впливати на всіх, хто його оточує. Це книга про постмайданну Україну. Історія про сім’ю, яка розпадається через тяжке економічне становище. Батько хлопчика переїжджає до Америки, де використовуючи нейротехнології, зазирнули у сни хлопця»,- розповідає письменник.

Письменник розповів про сюжет своєї книги

Додає, що усі технології, які описані в романі реальні. У кожній книзі Кідрука є титри, де написано, скільки працював над нею. «Зазирни у мої сни» писалась рік. Але ідея виникла ще 3 роки тому. Письменник каже, що не знає, що таке натхнення. Для нього це просто абстракція, яку придумали для мотивування і небажання працювати.

«Натхнення – це маячня, мені просто подобається це робити, - каже Кідрук. - Мені не потрібно, щоб мене хтось надихав. Я прокидаюсь, іду в душ і думаю, що я буду описувати. Можу доїдати сніданок, але щось занотовувати. Можливо, іноді людям просто не має про що писати». 

Сюжети для книг бере із численних подорожей, історій, реальних місць, персонажів і діалогів. Окрім того, письменник дуже багато читає різної літератури.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую