Гаряча тема:
- Війна
До сьогодні поєднання «груша-томати» було мені незнайомим. Але ці інгредієнти, на мій подив, якнайкраще потоваришували. Салат сподобався саме своєю легкістю та свіжістю. А фета та смажені зернята соняшника надають страві особливої родзинки.
Інгредієнти:
1 велика стигла, соковита груша,
2 великих помідора (у мене помідори чері),
100 г сиру фета,
листя салату та базилік,
насіння соняшника.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
1 ч. л. меду,
1 ст. л. рисового оцту (або винного, яблучного, бальзамічного),
сіль, чорний перець за смаком.
Приготування:
Почистити грушу від шкірки й насіння. Помідори нарізати кубиками (чері просто розрізати навпіл).
Нарізати грушу пластинками.
Викласти салат та базилік на тарілку.
Зверху розкласти грушу.
Потім помідори.
Фету нарізати великими кубиками та відправити у тарілку із салатом.
Насіння злегка підсмажити на сухій сковорідці.
Для заправки змішати всі інгредієнти, полити салат.
Наприкінці посипати все смаженим насінням.
Подавати салат одразу ж, поки складові не пустили сік і зелень не зів’яла.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: