ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському інструктори з Канади навчали молодших командирів

Суспільство 1461
Перший курс завершився
Перший курс завершився. Фото: mil.gov.ua

Перший навчально-методичний курс вже завершився.

 У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення ЗС України, що у Кам’янці-Подільському, завершився перший навчально-методичний курс з сержантським та старшинським складом «Підготовка молодших командирів», який проводили інструктори Збройних сил Канади.

Як повідомили у Міноборони, навчання тривало три тижні, молодші командири здобували ґрунтовні знання та навички, які їм знадобляться для навчання підлеглих за стандартами НАТО.

«Здобуті під час курсу професійні знання та досвід, забезпечать вам подальший кар’єрний зріст та значно підвищать рівень боєздатності штатних підрозділів. В майбутньому — ці курси будуть розвиватися, а набуті знання, уміння та навички ви використаєте під час занять з військовослужбовцями Збройних Сил України», - зазначив начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков.

Привітав також сержантів і старшин із завершенням курсу командувач операції «UNIFIER» об’єднаної оперативної групи України підполковник Вейн Нівен.

«Цей курс є одним із багатьох кроків, які необхідні для того, щоб вкорінити лідерські навики й дати змогу Центру розмінування проводити такі курси самостійно. Всім українським, данським, канадським інструкторам та персоналу, я хочу подякувати за високий професіоналізм, відданість та важку роботу», — зазначив підполковник Вейн Нівен.

Також до військовослужбовців, які завершили курс навчання, звернувся Головний старшина Збройних Сил України старший прапорщик Олександр Косинський. Він ознайомився з військовими частинами гарнізону та провів зустріч з головними старшинами цих військових частин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую