ye-logo.v1.2

Після «ритуалу очищення» шахраї забрали в 68-річної хмельничанки всі гроші

Кримінал 1616
Злодії забрали всі гроші
Злодії забрали всі гроші. Фото: mukachevo.today

Знахарка «відробляла» над заощадженнями пенсіонерки.

 У Хмельницькому злодії непомітно викрали 68-річної жінки 500 доларів і 1,5 тисячі гривень та зникли у невідомому напрямку.

Як повідомили в поліції, зловмисники, нібито батько з дочкою, зайшли у квартиру потерпілої під приводом оренди кімнати, а потім розповіли про свої надзвичайні здібності і почали знімати порчу.

«Під час спілкування з пенсіонеркою чоловік зауважив, що його дочку в дитинстві вдарило блискавкою, і вона має надзвичайні здібності. Дівчина підтвердила це і сказала, що на жінці лежить страшна порча. Почали відробляти — читали молитви, викачували яйця», - розповіли в поліції.

Потім юна «рятівниця» порадила провести окремий ритуал над усіма грішми, які є у квартирі. Мовляв, тільки після цього прийде повне очищення. Пенсіонерка спочатку відмовлялася, але потім зробила все, як казала дівчина: поклала 500 доларів та 1,5 тисячі гривень у хустину, над якою молода знахарка теж почала чаклувати.

Потім у гостей задзвонив телефон, вони поспіхом попрощалися і сказали, що вже не потребують житла. Коли ж пенсіонерка розгорнула хустину, виявила тільки клаптики паперу. Жінка звернулася із заявою до поліції. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую