ye-logo.v1.2

На Хмельниччині комбайн наїхав на 52-річного чоловіка

Кримінал 2202
Життю чоловіка уже нічого не загрожує
Життю чоловіка уже нічого не загрожує. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Потерпілому ампутували ноги.

На полі поблизу села Заставці Старосинявського району комбайн, який збирав кукурудзу, наїхав на чоловіка. У Нацполіції кажуть, що постраждалий 52-річний житель Старої Синяви, який збирав кукурудзу для власних потреб на тому ж полі.

"Того вечора на полі працювало два комбайни, які були обладнані усіма необхідними освітлювальними приладами. Оскільки висота самої кукурудзи була близько 2,5 метрів, водій комбайна одразу не помітив чоловіка. Проте коли відчув, що щось потрапило у механізм комбайна, одразу ввімкнув реверс, і це врятувало чоловікові життя.За попередньою інформацією, потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його вже прооперували, нижні кінцівки довелось ампутувати по коліна. Зараз його життю нічого не загрожує", - повідомляють у прес-службі Нацполіції області.

В рамках кримінального провадження, відкритого справу за частиною 1 статті 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України. 

Коментарі:

15.10.2016 06:10

в стані алкогольного сп"яніння о 20 годині не збирав а крав кукурудзу. і справу потрібно заводити не за порушення правил виконання робіт а за крадіжку

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую