ye-logo.v1.2

На Хмельниччині запрацював «Інститут гуманізації»

Суспільство 2010
Серед спікерів була й Оксана Радушинська, керівник ГО Творча сотня Рух до перемоги, відома письменниця та волонтер
Серед спікерів була й Оксана Радушинська, керівник ГО Творча сотня Рух до перемоги, відома письменниця та волонтер. Фото: ГО Обрій можливостей

Першими його слухачами стали психологи та соцпрацівники Старокостянтинова

Проект під назвою «Інститут гуманізації», який розпчоала команда громадської організації «Обрій можливостей», прагне привернути увагу громадськості до проблем молоді з особливими потребами та демобілізованих учасників АТО.

І перший науково-методичний тренінг «інституту» вже пройшов у Старокостянтинові, участь в якому взяли практичні психологи загальноосвітніх шкіл, фахівці регіонального центру раннього розвитку дитини, працівники центру соціальної реабілітації дітей інвалідів тощо. «Участь у тренінгу є безкоштовною, – каже керівник ГО «Обрій можливостей» Євгенія Федорова. – Але обов’язковою умовою є застосування отриманих знань безпосередньо на основному місці роботи учасника, таким чином ми виступаємо «натхненниками» та збільшуємо кількість громадян які прагнуть окрилювати тих, хто найбільше цього потребує».

Вже 7 листопада науково-методичний тренінг буде проведено у Кам’янці-Подільському, де навчатимуть наступну групу освітян. Загалом подібні заходи пройдуть у 10 містах України та найперші із них буде втілено на Хмельниччині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую