ye-logo.v1.2

У Хмельницькому 27 спецпризначенців отримали державні нагороди

Суспільство 4312
Бійцям вручили нагороди
Бійцям вручили нагороди. Фото: автора

Також у 8 полку відзначили волонтерів.

 У Хмельницькому напередодні Дня захисника України сьогодні, 13 жовтня, вручили державні нагороди бійцям 8 окремого полку спецпризначення. Усього медалями «Захиснику Вітчизни», «За військову службу Україні», орденами Богдана Хмельницького відзначили 27 військовослужбовців.

Привітав бійців зі святом начальник військової частини Олег Нечаєв, який побажав їм залишатися в строю, повертатися з усіх завдань живими і неушкодженими. Окремо подякував волонтерам, які завжди підтримують.

«Свято це важливе, особливо в такий складний час. Професія військового завжди мала б бути престижною, однак вона була недооцінена тривалий час. Шкода, що втратили стільки часу і втратили стільки військовослужбовців, які не мали досвіду. Але зараз зовсім інакші Збройні сили, - сказав командир Олег Нечаєв.

Бійці кажуть, що попри складний час, не розчаровуються у службі, бо розуміють, що мають захищати свою країну, своїх рідних і близьких. Багато хто з них з дитинства мріяв про військову професію.

Спецпризначенців привітали зі святом

«Я з 2013 року служу у війську. Мені подобається армія, батько був військовим. Було різне, колеги підтримували. Ніколи не думав кидати службу, адже маємо здобути мир заради наших близьких», - говорить учасник АТО, спецпризначенець Максим.

Нагороди вручав командир частини

Керівництво 8 полку також відзначило недержавними нагородами і подяками 28 волонтерів, які не втомлюються допомагати бійцям упродовж двох років неоголошеної війни. Серед них чоловіки і жінки, які впевнено вірять у перемогу, і не шкодуючи власного часу та сил, продовжують передавати бійцям на Схід усе необхідне.

За мужність і відвагу нагородили 27 біців

Дощ не завадив відзначити військовослужбовців

Волонтери продовжують допомагати полку

Волонтер Віталій Підвисоцький отримав медаль «За вірність національній ідеї»

Благодійників відзначили  за їхній патріотизм

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую