ye-logo.v1.2

Скандальний матч "Поділля" з "Кристалом" розглянули в ФФУ

Спорт 2209
Поділля та Кристалмають сплатити по 15 тисяч гривень штрафу
Поділля та Кристалмають сплатити по 15 тисяч гривень штрафу. Фото: з архіву

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України виніс вердикт щодо ситуації, яка відбулася після гри в Хмельницькому.

 Більше місяця минуло від того, як на СК "Поділля" пройшов матч чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги - хмельницьким "Поділлям" та херсонським "Кристалом", після якого виник скандал на всю Україну.

Нагадаємо, після гри, яка завершилася з рахунком 1:1, у підтрибунному приміщення між командами-учасницями виникла штовханина. У ситуацію втрутилася патрульна поліція, яка була вимушена застосувати сльозогінний газ.

Представники "Кристалу" звинуватили поліцейських у перевищенні повноважень, а керівництво "Поділля" назвало головного тренера "Кристала" Сергія Шевцова головним провокатором ситуації, яка склалася.

І ось, за даними сайту "Є", сьогодні відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, одним із питань якого, був розгляд інциденту, що стався після гри в Хмельницькому.

Офіційної інформації про рішення КДК ФФУ поки що не оприлюднено. Але, за нашими даними, "Поділля" та "Кристал" будуть оштрафовані на 15 тисяч гривень. Хмельничани за неналежне забезпечення порядку, херсонці - за неспортивну поведінку. А ось щодо поведінки та звинувачень наставника "Кристалу" Сергія Шевцова питання не розглядалося.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую