ye-logo.v1.2

У Городку відкрили меморіальний комплекс захисникам України

Суспільство 1893
Меморіал встановили в урочищі «Стара гребля»
Меморіал встановили в урочищі «Стара гребля». Фото: gor-adm.gov.ua

Так городоччани вшанували земляків, які віддали життя за Батьківщину.

 У Городку напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, 13 жовтня, відкрили меморіальний комплекс захисникам, які віддали своє життя за збереження єдності і цілісності української держави.

Як повідомили у райдержадміністрації, місце встановлення пам’ятного знаку і каплички дуже вдале – в урочищі «Стара гребля» біля джерел питної води. Відкриття комплексу розпочалося спільною молитвою.

У вітальному слові голова Городоцької районної державної адміністрації Віталій Кропивницький щиро подякував благодійникам, меценатам, усім, хто долучився до спорудження комплексу і вручив родинам загиблих учасників АТО державні прапори України.

А предстоятелі найбільших релігійних конфесій нашого краю, керівники та прихожани релігійних общин Городоччини освятили джерела питної води, ікону Покрови Пресвятої Богородиці, капличку, пам’ятний знак та відправили поминальну літургію.

«Відтепер Меморіальний комплекс стане прихистком для страждущих душ і сердець рідних та близьких загиблих, джерелом високої духовності та християнської моралі, а всі, хто відвідуватимуть це місце, неодмінно відзначать для себе, що на Городоччині живуть люди щирі душею, порядні і вірні пам’яті своїх захисників», - зазначають у райдержадміністрації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую