clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Запіканка з броколі та фаршем

З фаршем запіканки виходять ситними, а найкраще м'ясо поєднується з овочами.

З фаршем запіканки виходять ситними, а найкраще м'ясо поєднується з овочами. . Фото: автора

Чудове рішення для сімейного обіду чи вечері.

З фаршем запіканки виходять ситними, а найкраще м'ясо поєднується з овочами. Тому пропоную додати до м'ясного фаршу броколі, яка славиться своєю корисністю і яскравим смаком. А щоб запіканка набула закінченого вигляду, до неї слід підібрати відповідний соус. Ну і, звісно, не обійтися без сирної скоринки!


Інгредієнти:
500 г індичачого або курячого фаршу,
0,5 кг броколі,
2 цибулини,
200 г вершків 10%,
150 г сметани,
4 яйця,
200 г тертого твердого сиру,
сіль і перець,
мускатний горіх.


Приготування:
Цибулю подрібнити кубиками й спасерувати на олії.

Додати фарш, посолити, поперчити й обсмажити все разом.


Броколі поварити декілька хвилин у підсоленій воді (не переварити!), одразу ж облити холодною водою і розділити на суцвіття.


В змащену маслом форму викласти підсмажений фарш із цибулею.

Зверху –броколі.


Приготувати заливку: вершки, сметану, яйця, сир, сіль і мускатний горіх перемішати між собою.

Вилити соус на броколі.


Запікати в духовці при 180°C (режим «верх-низ» з вентилятором) протягом 30 хвилин.

Краще подавати у тій самій формі, в якій запіканка запікалася (якщо вона у вас керамічна). 


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 09.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.74
25.78
27.36
27.4
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31