ye-logo.v1.2

Регбі. РК "Поділля" "не помітив" київський "Ребелс" та готується до битви з львів’янами

Спорт 2846
Олексій Лещенко в грі проти Ребелса відзначився дублем
Олексій Лещенко в грі проти Ребелса відзначився дублем. Фото: автора

Хмельничани провели останній груповий матч у Суперлізі. Попереду - битва "за бронзу".

 Домашній поєдинок РК "Поділля" проти київського "Ребелса" став тріумфальним для хмельничан. Щоправда, в те, що "Поділля" не здолає киян, мало хто вірив. Але, щоб із таким рахунком...

Звісно, фаворитом протистояння були саме хмельничани. Адже вони були головними претендентами на вихід до "малого" фіналу, в якому розіграють бронзові медалі чемпіонату. А, якщо згадати матч у Києві проти "Ребелса", в якому "Поділля" перемогло 59:10, сумнівів у тому, що і в Хмельницькому команда Олександра Мігунова буде сильнішою, навіть не виникало.

РК "Поділля" вперше зіграло свій матч на полі поруч із Палацом творчості для дітей та юнацтва

Хмельничанам не раз вдавалося пройти крізь оборонні редути "Ребелса"


Кияни часто наздоганяли хмельничан, але вже за заліковою зоною

"Нам все одно було важкувато грати, адже основні нападники команди не приїхали зі Львова, де вчора стали чемпіонами України серед ветеранів в складі подільських "Вепрів", - каже наставник РК "Поділля" Олександр Мігунов. - Але ми сильніше за "Ребелс", тому й такий результат. Та головні матчі попереду".

Гравцям РК "Поділля" вдавалися швидкі атаки

Гравцям "Ребелса" була важко протидіяти досвідченим хмельничанам

Вже на перших хвилинах хмельничани занесли дві спроби та вдало виконали реалізацію. За рахунку 12:0 гравці "Ребелсу" відчутно нервували, висловлюючи претензії один одному. Мовляв, що не атака хмельничан, то спроба . "Треба грати, а не ходити полем", - дорікали кияни самі собі. Хмельничани ж продовжували заробляти очки. "Ребелс" під завершення першого тайму заграв дещо краще, але заробити хоча б 5 очок так і не змогли. Отож, на перерву команди пішли за рахунку 45:0.

Гравці РК "Поділля" заносили спробу за спробою

Натомість у другій половині матчу киянам вдалося заробити перші очки в матчі. Вони занесли дві спроби та виконали одну реалізацію. Але це було вже не принципово. Адже "Поділля" все одно було сильнішим та кращим, як в атаці, так і в захисті. Ну, а фінальний свисток арбітра Олега Квасниці зафіксував впевнену перемогу хмельничан з рахунком 92:12.

Долю матча вирішили вже в першому таймі, коли хмельничани заробили 45 очок

Жовто-зелені кияни не змогли вистояти перед натиском РК "Поділля"

Мирослав Шуляк, повернувшись зі збірної України, зіграв у матчі проти "Ребелса"

Киянам вдалося "розмочити" рахунок, але не уникнути розгромної поразки

"Мабуть, завтра відбудеться жеребкування і ми дізнаємося, де пройде перший матч за бронзові медалі, - каже тренер "Поділля" Олександр Мігунов. - Поборимося за "бронзу" з львівським "Соколом". Це протистояння складатиметься з двох матчів - у Львові та Хмельницькому. Перша гра пройде наступного тижня, а ось де - визначить жереб".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую