ye-logo.v1.2

У Полонському районі дітлахів знайомили із професією правоохоронця

Суспільство 1710
На місцевому стадіоні організатори презентували близько 20 спеціальностей
На місцевому стадіоні організатори презентували близько 20 спеціальностей. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

На “Місці професій” організатори презентували близько 20 спеціальностей.

Неодноразово “Місто професій” відбувалося у Хмельницькому. Вперше такий захід правоохороці провели в селищі Понінка Полонського району.

“Вперше ми проводимо проект не в місті. Це наша мета на 2017 рік — поширити проект в селищах з невеликою кількістю дітей. Для місцевих дітлахів це було подвійне свято, адже разом із «Містом професій» в Понінці відзначали день селища. На захід завітали школярі з Полонного, Понінки та довколишніх сіл. На місцевому стадіоні організатори презентували близько 20 спеціальностей: військових, поліцейських, пожежників, медичних працівників, служби зайнятості, лісників, виробничників тощо”, - повідомляють на сайті Нацполіції.

Діти не тільки з теоретично знайомились з основою професії, а пробували на практиці виконати ту чи іншу роботу. За це отримували символічну заробітну плату, на яку могли придбати солодощі чи цікаві дрібнички.

“Однією із найпопулярніших серед дітей була професія правоохоронця. Школярі познайомились із роботою спецпризначенців, патрульних та кінологів. Велике враження на них справило знайомство з бійцями спецроти «Богдан», які брали участь в антитерористичній операції. Спецпризначенці продемонстрували дітям новітню техніку та зброю, яку використовують під час виконання завдань”, - додають поліцейські.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую