ye-logo.v1.2

На Хмельниччині викрили діяльність двох організованих груп

Кримінал 1538
Санкція статті, за якою судитимуть зловмисників, передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна
Санкція статті, за якою судитимуть зловмисників, передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Фото: vikka.ua

Досудове розслідування завершено і обвинувальні акти в обох кримінальних провадженнях спрямували в суд.

Прокуратура області координаційним та правоохоронці викрили та припинили діяльність двох організованих груп, які працювали на території області.

“Одна із таких груп, до складу якої входило 6 чоловік, займалась крадіжками сільськогосподарських культур на території усієї області. Зловмисники викрали майно у 16 осіб на загальну суму понад 600 тисяч гривень. Інша організована група складалась з п’яти осіб та свою протиправну діяльність здійснювала на території Городока та Городоцького району. Члени групи викрадали електроінструменти та іншу техніку. За наслідками протиправної діяльності матеріальні збитки на загальну суму майже 300 тисяч гривень зазнали тринадцять осіб”, - повідомляють у прокуратурі області.

За обома фактами здійснювалось досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 5 статті 185 КК України. Розслідування завершено, а обвинувальні акти в обох кримінальних провадженнях спрямовали в суд.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую