ye-logo.v1.2

Через Хмельниччину проїде патріотичний потяг «Труханівська Січ»

Суспільство 1852
 Усуботу потяг зустрічатимуть на вокзалі Хмельницького
Усуботу потяг зустрічатимуть на вокзалі Хмельницького. Фото: UZHGOROD.in

Укрзалізниця втретє підтримала Всеукраїнську акцію «Потяг Єднання України «Труханівська Січ».

Упродовж трьох днів 22, 23 та 24 жовтня в Хмельницької області буде перебувати потяг Єднання України «Труханівська Січ». Укрзалізниця вже втретє підтримала Всеукраїнську акцію і надала потяг для активістів патріотичного руху.

“Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної єдності. Третій потяг “Труханівська Січ” більше двох тижнів подорожуватиме західними містами країни та відправиться з Києва 20 жовтня 2016 року. Більше 150 студентів, волонтерів, журналістів, психологів, митців та військових зі Сходу України беруть участь в акції. Мета акції: сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного духу українців, популяризації національної культури, а також відверта розмова про болючі для України питання, насамперед про реформу армії та суспільства”, - зазначають у прес-службі Хмельницької ОДА.

Потяг складатиметься із 9 вагонів. За маршрутом його курсування до акції зможуть долучитися мешканці Вінниці, Хмельницького, Кам’янець-Подільська, Тернополя, Івано-Франківська, Коломиї, Чернівців, Львова, Мукачева, Ужгорода, Луцька та Рівного. З Рівного потяг повернеться до столиці.

Попередній розклад заходів:
22 жовтня -Урочиста зустріч на вокзалі Хмельницького, екскурсія містом, дискусійний клуб, МВС, концерт на центральній площі спільно з місцевими музичними колективами.
23 жовтня - Хмельницький, Меджібіж, Пилявецьке поле, Староконстантинів. Визначні історичні місця.
24 жовтня - Кам’янець-Подільський. Урочиста зустріч на вокзалі, екскурсія містом, фортеця, дискусійні простори, центр розмінування. Концерт на центральній площі  (або в старому місті) спільно з місцевими музичними колективами.

Контактна особа– Бондар Микола Миколайович (067-391-67-82) 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую