ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Буковина-Спарта»: коли забиваєш сам собі

Спорт 2982
Андрій Ліповуз забив два голи Спарті-Буковині, але Поділлю це не допомогло
Андрій Ліповуз забив два голи Спарті-Буковині, але Поділлю це не допомогло. Фото: автора

Хмельничани зазнали другої поспіль поразки в чемпіонаті України з футболу U-19

Хмельницьке «Поділля» провело свій п’ятий матч в першості країни серед гравців віком до 19 років, зігравши вдома з чернівецькою «Буковиною-Спартою».

Початок поєдинку був доволі непоганим для господарів, які створювали моменти один за одним. Ось тільки реалізувати їх не могли. Та все ж забити вдалося. На 20 хвилині Андрій Ліповуз небезпечно пробив головою, але голкіпер відбив м’яча. Утім, хавбек «Поділля» був першим на добиванні та з другої спроби вразив ворота буковинців.

Не встигли хмельничани як слід відсвяткувати перший гол, як забили другий. Щоправда, у власні ворота. На 21 хвилині Андрій Джурко, намагаючись перервати прострільну передачу гостей, зрізав м’яч у ворота «Поділля». Після того, як рахунок став 1:1, хмельничан наче підмінили. «Буковина-Спарта» була гострішою в атаках, тоді як хмельничанам створити щось попереду ніяк не вдавалося. Хіба що можна згадати удар Артема Макарченка у «дев’ятку», який на кутовий зміг перевести голкіпер буковинців.

Кирило Бабак діяв на вістрі атаки "Поділля"

Андрій Ліповуз свій перший гол забив у стрибку

Рахунок 1:0 проттримався лише хвилину, аж поки Джурко не зрізав м’яч у власні ворота

Утім, перший тайм так і завершився внічию. А вже у другій половині матчу, на 47 хвилині, капітан «Букоивни-Спарти» Олег Добровольський вивів свою команду вперед у рахунку. Щоб зрівняти рахунок «Поділлю» знадобилося півгодини. Заробивши штрафний у метрах 18-ти від воріт гостей, хмельничани вирішили нічого не вигадувати, а пробити.

Гравці обох команд намагалася заволодіти м’ячем навіть ціною фолу

Для 16-річного Андрія Наконечного гра проти доросліших гравців було не легкою

Гравців "Поділля" часто зупиняли недозволеними методами

Виконати цю місію взявся автор першого голу Андрій Ліповуз. І… впорався на відмінно. Але рахунок 2:2 протримався лише хвилину. Гості провели атаку, яка завершилася ударом Миколи Геника. І, здавалося, голкіпер «Поділля» Сергій Дворник впорається з ним, але… Сергій не втримав м’яч у руках і той опинився в сітці воріт хмельничан. За 12 хвилин, що залишалося зіграти, «Поділля» так і не змогло відігратися.

Футболісти "Буковини-Спарти" намагалася не випускати захисників "Поділля" з власної половини поля

Свій наступний матч в першості U-19 «Поділля» зіграє 26 жовтня в Івано-Франківську проти «Тепловика-ДЮСШ-3».

"Поділля" після 5 матчів має в своєму активі 1 перемогу, 2 нічиї та 2 поразки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую