ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" - "Енергія": "З таким підходом, думаю, скоро і вболівальників не буде"

Спорт 1974

Наставник хмельничан Роман Ковальчик залишився незадоволений грою своєї команди проти чемпіона України

Хмельницький "Сокіл", який майже два місяці не грав офіційні домашні матчі в чемпіонаті України з футзалу серед команд "Екстра-ліги", зіграв вдома з львівською "Енергією". Попри те, що гості є чинними чемпіонами України, хмельничани, схоже, розраховували на очки в цьому поєдинку.

Та й підстави для позитивного результату на початку гри були. Адже вже на 4 хвилині матчу Андрій Хамдамов головою перекинув м’яча через Володимира Кардаша та відкрив рахунок у грі. Утім, через 5 хвилин "енергетик" Михайло Грицина зрівняв рахунок. Але менше, ніж за хвилину "Сокіл" знову повів. Блискавичним результативним ударом відзначився Олександр Педяш.

Андрій Хамдамов відкрив рахунок у грі "Сокіл" - "Енергія"

Лише в першому таймі "Енергія" вдічі частіше пробивали в бік воріт "Сокола"

Хмельничани часто йшли в обіграш, але не завжди їм вдавалося переграти суперників

Але на перерву команди пішли за переваги... "Енергії". Спочатку Роман Кордоба зрівняв рахунок, а потім, за дві хвилини до завершення першого тайму, помилився Ілля Бакінський, якого дезорієнтував Олег Легендзевич. Гравець "Енергії" намагався підправити м’яч головою, але не влучив. Натомість "шкіряний" задів Бакінського та пройшов поміж ноги голкіпера "Сокола", опинившись в воротах.

У матчі "Сокіл" - "Енергія" було чимало верхової боротьби

Команда зі Львова активно пресингувала хмельничан

Руслан Шеремета здебільшого грав у захисті

У другому ж таймі "Енергія" діяли ще впевненіше. До того ж, забила двічі. Спочатку Радевич, потім Кордоба і... рахунком став 2:5. Хмельничани пішли з п’ятим польовим та відіграли один гол - забив Педяш. Але цього було замало.

Голкіпер "Сокола" Ілля Бакінський після гри сказав коротко: "Вони нас просто переграли". Та зізнався, що 2-3 голи на "його совісті". А ось Роман Ковальчик був щедрішим на слова. Щоправда, навряд чи вони сподобалися його гравцям. Адже наставник "Сокола" заявив: "З такою грою, яку показують наші гравці, з таким бажанням вигравати, з таким підходом, думаю, скоро і вболівальників не буде. Будемо грати при порожніх трибунах".

Педяш та Кордоба (№9) оформили дублі в матчі

Три матчі поспіль "Сокіл" пропускає по 5 голів. Чому? "Хлопці недопрацьовують декілька кроків, декілька секунд. Їм на цьому наголошуємо...", - каже Роман Миколайович.

Натомість наставник "Енергії" залишився задоволений результатом. "Ми важко входимо в гру, особливо важко, коли пропускаєш першим, - заявив Валерій Легчанов. - Але працюємо. Добре, що хлопці були згуртованими".

Володимир Кардаш не раз рятував "Енергію" від голу

Свій наступний матч хмельничани проведуть у Києві 23 жовтня, де зіграють з "ХІТом", який в чотирьох матчах не зазнав жодної поразки. Ну, а в рідних стінах "Сокіл" наступну гру зіграє 29 жовтня проти "ЛТК-Інев-НПУ".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую