ye-logo.v1.2

Кохання, жарти, український колорит. У театрі Старицького — прем'єра комедії

Афіша 4007
Дії вистави відбуваються в українському селі
Дії вистави відбуваються в українському селі. Фото: з архіву театру

26 жовтня хмельничани побачать комедію “Як наші діди парубкували”.

Услід за урочистим відкриттям нового сезону, який розпочнеться 23 жовтня незвичним концертом, у театрі Старицького покажуть нову виставу — комедію В. Канівця “Як наші діди парубкували”. Колектив театру обіцяє, що буде дуже весело та колоритно. Жанр вистави визначили як жарт. Вона пронизана українським колоритом, сповнена традиційними піснями і танцями. Головна тема — кохання молодого парубка Тиміша та дівчини Олени. Батьки дівчини проти їхнього шлюбу, але вони навіть не уявляють, на що здатен винахідливий та веселий парубок, щоб досягнути своєї мети!
“Сподіваємося, що ця комедійна вистава припаде до смаку нашим глядачам. Її постановник — заслужений артист України Олег Мосійчук (головний режисер Тернопільського драматичного театру ім. Т. Шевченка), з яким ми плідно співпрацюємо. Ви вже могли оцінити його роботу “Ніч перед Різдвом”. Тепер запрошуємо на нову роботу майстра”, - каже директор театру Галина Шпулак.


Виставу вже показали в районах, а також хмельницьким школярам.

Головні ролі у виставі виконують: Савка — заслужений артист України Ігор Сторожук, заслужений артист України Олександр Царук, Васелина — заслужена артистка України Лариса Курманова, Елла Санько, Северин — заслужений артист України Степан Бортнічук, Володимир Веляник, кум — Валерій Купченко, Дмитро Олійник, Тиміш — Роман Падура, Василь Шпунт, Олена — Наталія Дяченко, Марія Осіпова.
“Ця вистава уже готова, з нею ми побували на гастролях в районних центрах, приємне враження склалося, глядачі добре сприймали”, - розповідає заслужений артист України Степан Бортнічук.


Актор Степан Бортнічук (третій зліва) розповідає про нову виставу.

Також представники театру розповіли, що на хмельничан у новому сезоні чекає ще кілька прем'єр, зокрема, вистава “Дерева вмирають стоячи” та хореографічна постановка “Роксолана”.
“У нас є задум помістити у фойє книгу відвідувачів, щоб кожен міг залишити відгуки і пропозиції щодо майбутніх вистав. Плануємо різножанровий репертуар, щоб задовольнити усі смаки”, - сказала директор театру.
Прем'єра «Як наші діди парубкували» відбудеться 26 жовтня о 18:30. Каса театру: 65-59-25.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую