ye-logo.v1.2

Навіть мультимільйонер Герега проголосував за підвищення зарплати нардепам

Політика 5668
Депутати Верховної Ради України збільшили собі зарплати
Депутати Верховної Ради України збільшили собі зарплати. Фото: chesno.org

Верховна Рада України збільшила посадові оклади народних депутатів.

Парламент 230 голосами ухвалив проект постанови №5000-П «Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік». У ньому, зокрема, міститься норма про збільшення посадових окладів нардепам вже з 1 листопада 2016 року.

І всі народні обранці від Хмельниччини, згідно оприлюднених результатів голосування на сайті Верховної Ради, підтримали цей проект. Отож, скільки отримуватимуть наші парламентарі?

Згідно додатку 2 до цієї постанови, члени комітету Верховної Ради України отримуватимуть 25 мінімальних зарплат на місяць. А це 36 тисяч 250 гривень. Так зарплату мають отримувати Віктор Бондар, Олександр Герега, Олександр Ксенжук, Сергій Лабазюк, Роман Мацола та Володимир Мельниченко.

У додатку 2 до проекту постанову визначено, кому і скільки потрібно платити заробітної плати

На 1450 гривень більшою має бути зарплата в Сергія Мельника та Андрія Шиньковича. Оскільки вони є заступниками голови комітету Верховної Ради України. Мельник - з питань бюджету, Шинькович - з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, згідно декларацій за 2015 рік, найбагатшим нардепом івід Хмельниччини можна назвати Олександра Герегу. Торік він отримав більше 11 мільйонів гривень, з яких 70 710 гривень заробітної плати (5892,5 гривні на місяць).

Читайте також: Статки нардепів із Хмельниччини
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую