ye-logo.v1.2

Штрафи не допомагають: на Дунаєвеччині впіймали 36 п’яних водіїв

Кримінал 1357
Фото: ukr.obozrevatel.com

Всі матеріали направлено на розгляд суду.

 На Дунаєвеччині усього за три місяці до адміністративної відповідальності притягнули 36 осіб за керування в стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у відділку поліції.

За інформацією правоохоронців, усі матеріали направлено на розгляд суду. У 34 випадках вже прийняті рішення: водіїв оштрафували на 10200 гривень та на рік позбавили права керування транспортними засобами.

«Наразі поліція посилила контроль на дорогах. Однак зусиль одних тільки правоохоронців не достатньо, адже стан дисципліни учасників дорожнього руху в значній мірі залежить від загальної культури. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо навести лад на дорогах та зробити їх безпечними», - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у липні цього року Верховна Рада України прийняла рішення про внесення змін до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), а саме в частині відповідальності, тобто збільшено штрафи від 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік, до 40800 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую