clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат з серцем «Улюблений» з маринованими огірочками

Фото: автора

Салату виходить багато, але він і так само швидко з'їдається.

Раніше часто готувала такий салатик, але серце нарізала соломкою, а цибулю з морквою обсмажувала на олії, що надавало салату зайву жирність. Цей же варіант набагато ніжніший, соковитіший і без зайвої олії. Головне — дати страві настоятися й просочитися.

Інгредієнти:
3 середніх свинячих (або 2 телячих) серця
500 г маринованих огірків
1 середня морквина
1 маленька цибулина (краще солодка червона)
майонез (я завжди використовую домашній)
спеції та сіль за смаком.

Приготування:
Відварити серце протягом 1,5-2 годин (перший раз, коли закипіло, я завжди зливаю і міняю воду. Приблизно за півгодини до кінця приготування, можна додати трохи спецій, солі і лавровий листок).
Цибулю нарізати дрібними кубиками й замаринувати в суміші цукру, солі та бальзамічного оцту (або винного). Дати настоятися протягом 10-15 хвилин.


Варене серце охолодити і натерти на крупній тертці.


Моркву також відварити до готовності, охолодити, почистити і натерти на крупній тертці.

Мариновані огірки також натерти тертці, зайву рідину відтиснути (я люблю огірочки хрусткі і з яскраво вираженим смаком оцту і цукру).


На смак заправити майонезом, посолити, поперчити. Все ретельно перемішати. Перекласти в салатницю.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: в ідеалі, добре було б дати салату просочитися годину-півтори. В цьому випадку він стає ще ніжнішим і соковитішим. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31