ye-logo.v1.2

Першість області: лідери здобувають важкі перемоги (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3093

Відбулися матчі 19 туру чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Усі команди, які ведуть боротьбу за медалі чемпіонату, здобули чергові перемоги. Щоправда, не всім вони далися "малою кров’ю".

Так, кам’янець-подільська "Фортеця" вдома приймала "Епіцентр-Вікторію" з Городка. Команда Івана Стасюка, яка претендує на "бронзу", змогла перемогти гостей з рахунком 3:0. Завдяки цьому "Фортеця" продовжує утримати за собою третє місце в турнірній таблиці.

А ось на станції Дунаївці ледь не сталося сенсації. Місцева "Громада" приймала старокостянтинівський "Случ", який ще має теоретичні шанси на золоті медалі. І дунаєвчани не лише першими відкрили рахунок у матчі, а й згодом подвоїли його. Утім, втримати перевагу не могли. "Случ" не лише відіграв два голи, а й забив третій, який став переможним. Отож, 2:3 і команда зі Старокостянтинова здобуває як мінімум срібні медалі першості.

Ну, а в Хмельницькому один із аутсайдерів - "ДЮСШ-1", приймав красилівський "Случ", який змагається за "бронзу" з "Фортецею". Попри те, що "Случ" був фаворитом цього протистояння, красилівчанам ця гра далася важко.
Рахунок 0:0 тримався до завершення першого тайму. Та хмельничани заробили штрафний і Ігор Умаров гарматним пострілом вивів "ДЮСШ-1" вперед у рахунку.

Хмельничани (в білому) побудували свою гру від оборони

Лев Сергеєв (№5), граючий тренер ФК "Случ", залишився незадоволений грою своєї команди

У матчі "ДЮСШ-1" - "Случ" було багато боротьби на "другому поверсі"

Перевага хмельничан була недовгою. На початку другого тайму Сергій Олексюк зміг зрівняти рахунок. А ближче до завершення матчу Сергій Яровий приніс перемогу "Случу" з рахунком 2:1.

Олександр Мандзюк (у зеленому), який грав за хмельницьке "Поділля" в першій лізі та київську "Оболонь" у найвищому дивізіоні чемпіонату України, тепер грає за красилівський "Случ"

 

"Случ" володів перевагою

Умаров забив гол у ворота "Случа" зі штрафного

Сергій Олексюк зрівняв раунок у матчі

Матч "ДЮСШ-1" - "Случ" догравали при увімкнених прожекторах 

Сергій Яровий (у зеленому) став автором переможного голу

Старосинявська "ОТГ" здобула технічну перемогу над хмельницьким "Поділлям", яке, як відомо, вже не виступає в чемпіонаті області. Ще один матч - волочиського "Агробізнеса" та ФК "Дунаївці" відбудеться 26 жовтня.

Матчі 20 туру заплановані 29 жовтня. ФК "Дунаївці" прийматиме "ДЮСШ-1", нетішинський "Енергетик-Миклуш" - "ОТГ". У Красилові "Случ" прийматиме "Фортецю". А ось матч старокостянтинівського "Случа" та волочиського "Агробізнеса" пройде 2 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую