ye-logo.v1.2

До Хмельницького приїхав потяг Єднання України “Труханівська Січ”

Суспільство 1810
Це вже третя подорож цього потягу
Це вже третя подорож цього потягу. Фото: www.adm.km.ua/

Упродовж кількох днів потяг завітає до кількох райцентрів області.

У суботу, 22 жовтня, до Хмельницького завітали незвичні гості – учасники волонтерського потягу Єднання України “Труханівська Січ”. Про це повідомляють на сайті Хмельницької ОДА.

“Серед них студенти, митці, волонтери, журналісти, представники козацтва, психологи, громадські діячі, військові   зі Сходу України. Організатори акції ставлять за мету об’єднати українське суспільство навколо патріотичної ідеї, сприяти взаєморозумінню мешканців різних куточків України, популяризувати національну культури. Це вже третя подорож цього потягу”, - йдеться у повідомлені.

Зустрічати гостей прийшли артисти ансамблю “Козаки Поділля”, оркестр Хмельницького музичного училища та оркестр Київського військового гарнізону, керівники міста та області. Учасники агітпотягу побували на спільній молитві, що відбулася біля пам’ятника “Ангел скорботи”.

“На Хмельниччині потяг Єднання перебуватиме три дні. У неділю його пасажири зможуть познайомитися з історією Хмельницького краю. Спочатку вони побувають у Старокостянтинові, потім  відвідають Меджибіж, далі завітають на Старосинявщину, зокрема, до сіл Пасічна та Пилява. Третього дня учасники акції побачать гордість нашого краю – старовинне місто Кам’янець-Подільський”, - зазначають у прес-службі Хмельницької ОДА.

Подорож потяга Єднання України триватиме понад два тижні.  За це час учасники відвідають також Кам’янець-Подільський, Тернопіль, Івано-Франківськ, Коломию, Чернівці, Львів, Мукачеве, Ужгород, Луцьк та Рівне. З Рівного потяг повернеться до столиці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую