ye-logo.v1.2

Юні боксери з Хмельниччини здобули 9 нагород на Івано-Франківщині

Спорт 1949
Віталій Грабовський в фіналі переміг боксера з Донеччини та став чемпіоном України в ваговій категорії до 41,5 кілограми
Віталій Грабовський в фіналі переміг боксера з Донеччини та став чемпіоном України в ваговій категорії до 41,5 кілограми. Фото: Федерації боксу Хмельницької області

У Надвірній завершився чемпіонат України з боксу серед юнаків

Збірна Хмельницької області на юнацькій першості країни, яка завершилася в Івано-Франківській області, посіла третє загальнокомандне місце. Наші боксери здобули чотири золотих, одну срібну та чотири бронзові медалі.

Чемпіонами України в своїх вагових категоріях стали хмельничани Віталій Грабовський та Іван Борейко, кам’янчанин Віктор Бойко та Богдан Кулібаба з Городка. Срібним призером змагань став Леонід Півоваров з Хмельницького. Андрій Покотилов, шепетівчани Влад Голубчик та Денис Никончук, хмельничанин Андрій Ратушняк здобули брознові медалі чемпіонату України.

А в Одесі завершилася спартакіада серед школярів 2000-2001 року народження. Наші боксери повертаються з чотирма нагородами. Переможцем турніру в ваговій категорії до 60 кілограмів став Тарас Бондарчук з Шепетівки. Хмельничанин Роман Гаврилюк, який змагався в ваговій категорії понад 80 кілограмів, виборов «срібло». Ще двоє вихованців хмельницького «Авангарду» Іван Кудин та Олексій Підмурняк здобули бронзові медалі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую