ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському за тиждень виявили 13 нелегальних перевізників

Суспільство 1761
З початку року склали 49 протоколів про адміністративне правопорушення на нелегалів
З початку року склали 49 протоколів про адміністративне правопорушення на нелегалів. Фото: автора

Склали також два акти на таксистів-порушників.

На Хмельниччині триває робота з виявлення нелегальних перевізників. Упродовж останнього тижня працівники Укртрансбезпеки проводили відпрацювання у Кам’янці-Подільському, де виявили 39 порушень.Як повідомив начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталій Дзюба, за цей період у місті виявили 13 нелегальних перевізників.

«У період з 17 до 21 жовтня працівники управління склали також сім актів щодо перевезення вантажу з перевищенням ваги. Сума нарахованої плати за проїзд складає понад 1700 євро», - додав Віталій Дзюба під час чергової наради щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі.

Крім зазначених порушень, працівники Укртрансбезпеки склали також два акти на таксистів-порушників, акти через відсутність страховки у водія автобуса, порушення схеми руху тощо.

Загалом з початку року працівники Укртрансбезпеки склали 1023 акти на порушників, з них – 213 – на нелегальних перевізників. До бюджету сплачено понад 140 тисяч гривень, з них «нелегалами» - понад 33 тисячі гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую