ye-logo.v1.2

Platinum Bank створить в лікарнях Хмельницького екологічні куточки На правах реклами

Афіша 1809

Platinum Bank оголошує про старт щорічної соціально-екологічної ініціативи, мета якої – створити зелені куточки в українських лікарнях.

Platinum Bank оголошує про старт щорічної соціально-екологічної ініціативи, мета якої – створити зелені куточки в українських лікарнях. Проект, який реалізує банк в різних регіонах України вже вчетверте, дає можливість усім небайдужим співвітчизникам долучитися до екологічної ініціативи та зробити палати медичних установ більш затишними й привітними.

Щоб взяти участь, усім бажаючим необхідно з 10 по 28 жовтня принести горщики з рослинами в будь-які відділення або точки продажів Platinum Bank, які згодом будуть доставлені волонтерами в лікарні міст.

Живі рослини сприятимуть збагаченню повітря киснем у приміщеннях лікарень, а це, в свою чергу, позитивно позначиться на процесі одужання пацієнтів. Також екологічні куточки допоможуть поліпшити настрій та психологічну атмосферу.

«Ми розуміємо, що сьогодні основні зусилля державних медзакладів спрямовані в першу чергу на забезпечення препаратами та обладнанням, тому Platinum Bank в рамках корпоративної соціальної відповідальності реалізовує проект, здатний створити комфорт і затишок для пацієнтів лікарень. Сподіваємося, що жителі Хмельницького не залишаться осторонь від ініціативи та внесуть свій внесок у добру справу», – коментує Костянтин Смольський, Голова Правління Platinum Bank. 

Коментарі:

Тетяна Дембицька 24.10.2016 21:21

так и шо? под прикрытием вазонов, население с улыбкой на лице (под видом блага) по тихому будут загонять в рост?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую