ye-logo.v1.2

У Городку невідомі знищують вуличне освітлення, стріляючи зі зброї

Суспільство 2175
Ліхтарі у Городку знищили невідомі
Ліхтарі у Городку знищили невідомі. Фото: rada-gorodok.km.ua

У міській раді повідомляють, що знищенні ліхтарі ремонту не підлягають.

Невідомі  знищили відразу три ліхтарі, кожен із яких Городоцька міська рада оцінила у 2,5 тисячі гривень, а лампи до них - у 270 гривень. 

"Серед нас є й такі, хто робить своє місто темним, руйнує його красу, вносить безлад... Як ще назвати тих людей, які зі зброї потрощили вже третій ліхтар, що освітлював у вечірній час міст поблизу річки Смотрич? Адже вартість такого світильника - 2, 5 тис. грн., лампи – 270 грн., а після обстрілу ці ліхтарі ремонту вже не підлягають, оскільки кулі пробили його наскрізь і вода тепер потраплятиме на лампу", - повідомляє сайт міської ради.  

За технічними характеристиками, натрієві лампи високого тиску, які освітлюють вулиці Городка на сьогодні є найбільш економними та енергоефективними з усіх газорозрядних ламп. Ці лампи надійні, мають високі світлотехнічні характеристики протягом всього терміну служби, їх використовують з метою покращення умов життя містян.


Міська рада звернулася до городоччан з проханням повідомити про факти знищення вуличного освітлення та тих, хто це робить.

"Звертаємося з проханням до городоччан, які, можливо, бачили або знають, хто чинить такі неподобства у місті, повідомити працівників поліції або міську раду" - закликають у Городку. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую