ye-logo.v1.2

У Хмельницкому відкриється виставка абстрактної фотографії

Афіша 1923
У кожного художника своє бачення і свої шляхи творчої реалізації. Свою ідею Валерій Лещинський висловив в представлених роботах
У кожного художника своє бачення і свої шляхи творчої реалізації. Свою ідею Валерій Лещинський висловив в представлених роботах. Фото: надане організаторами

Можна подивитися роботи переможців і номінантів всеукраїнського конкурсу.

 У Хмельницькому 27 жовтня відкриється виставка Першого відкритого всеукраїнського конкурсу абстрактної фотографії та фотопроекту Валерія Лещинського (м.Київ) "Абстрагування душі".

В експозиції представлено 29 робіт переможців і номінантів конкурсу, найкращі роботи авторів, які відібрало журі, а також 15 робіт Валерія Лещинського.

Як зазначають організатори, абстрактна фотографія — це певний вид фотомистецтва, в основі якого лежить зображення форм, ліній і кольору на знімку, виконаному за допомогою різних фотографічних прийомів і технологій. Головним для такої фотографії є відхилення від символічних уявлень.

Довідково. Фотограф Валерій Лещинський - член Національної спілки фотохудожників України, в останні роки створив кілька проектів, які з цікавістю сприйняли глядачі і мистецтвознавці. Прихильник пікторіального напрямку розвитку фотомистецтва. Працює в стилі сучасного цифрового пікторіалізму і фотоімпресіонізму, експериментує у concept&abstraction.

Відкриття фотовиставки відбудеться 27 жовтня о 16 годині в музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую