ye-logo.v1.2

З початку року в області зареєстрували 302 підприємства

Економіка 1653
Стан розвитку підприємництва характеризується позитивною динамікою
Стан розвитку підприємництва характеризується позитивною динамікою. Фото: автора

Щороку їхня кількість збільшується.

 На Хмельниччині зареєстровано 10125 діючих малих та середніх підприємств. З початку року їхня кількість збільшилася на 302. Про це повідомила заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Олена Дмитрієнко під час колегії облдержадміністрації.

За її словами, стан розвитку підприємництва характеризується позитивною динамікою основних фінансово-економічних показників діяльності. За даними Головного управління Державної фіскальної служби у Хмель¬ницькій області, до бюджетів усіх рівнів від суб’єктів малого та середнього підприєм¬ництва надійшло 2077,8 млн.грн. податкових платежів, що на 441,1 млн.грн. (на 27%) більше ніж за відповідний період 2015 року.

Також Олена Дмитрієнко зауважила, що з початку року виплачено понад 2 мільйони гривень заборгованої заробітної плати, та виведено з “тіні” 3468 осіб.

За моніторинговими даними на 1 жовтня 2016 року заборгованість із виплати заробітної плати становила 2,7 млн.грн. і до початку року змен¬шилася на 3,6 млн. гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую