clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Скумбрія в сметанно-гірчичному соусі — найпростіший рецепт запікання

Рибка завдяки соусу виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою.

Рибка завдяки соусу виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою. . Фото: автора

Скумбрію можна не лише смачно замаринувати, але й запекти.

Мої рідні дуже люблять цю рибку, тому готую її часто та за різними рецептами. Цього разу запікала — з цибулькою та соусом із гірчиці. Скумбрія завдяки цьому виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою. Готується легко й швидко.

Інгредієнти:
2 великі скумбрії
2 великі цибулини
2 ст. л. сметани
3 ст. л. соєвого соусу
2 ст. л. ніжної діжонської гірчиці
приправа «До риби»

Приготування:
Скумбрію почистити від нутрощів, добре помити й нарізати порційними шматочками.

Додати сметану, соєвий соус, приправу і гірчицю (сіль додавати не потрібно!).


Цибулю нарізати півкільцями, додати її до риби, ретельно перемішати. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.


Скумбрію разом із цибулею та соусом перекласти у форму для запікання. Готувати в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 170ºС до зарум'янювання.


Подавати рибку із улюбленим гарніром. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31