ye-logo.v1.2

Хмельничани все частіше хворіють на рак та інфаркт міокарда

Здоров'я 2967

Дещо зменшились показники захворювання на туберкульоз.

Упродовж дев'яти місяців цього року у Хмельницькому зареєстрували 685хворих на рак, а це на 60 осіб більше ніж у минулому році. Найвищі рівні зареєстровані у міських поліклініках №1 та №2. Про це повідомила заступника начальника управління охорони здоров’я з медичних питань Людмила Гуляк на колегії  колегії управління охорони здоров’я: «Про підсумки роботи лікувально – профілактичних закладів міста за 9 місяців 2016 року.

“Через зростання кількості цих захворювань збільшуються показники смертності й інвалідності. Скорочується загальна тривалість життя. За 9 місяців цього року виявлено 685 хворих на рак. Також зафіксовано 4 випадки онкозахворювань серед дітей. Дещо зменшився показник захворювання у місті на туберкульоз. На облік взяли 95 хворих, що на 2% менше ніж у минулому році. Серед них шестеро дітей. Від недуги померло троє осіб”, - каже Людмила Гуляк.

За її словами збільшилась кількість інфарктів міокарда, з 255 до 280 випадків. Каже, що кожен третій місцевий мешканець Хмельницького хворіє на гіпертонічну хворобу.

“За 9 місяців цього року рівень лікування у стаціонарі збільшився. Зріс рівень госпіталізації у дитячій лікарні. За рівнем хірургічної активності, місто є одним із кращих серед хірургічних стаціонарів. Традиційно, високий рівень хірургічної активності у перинатальному центрі і міській лікарні”, - зазначає заступник начальника.

Додає, що в денних стаціонарах пролікували 16767пацієнтів, це на 8% більше, ніж у минулому році. Рівень пролікованих в стаціонарах на дому зменшився на 281 пацієнт.
 

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:31

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую