ye-logo.v1.2

Зоопарк у Хмельницькому можуть побудувати на Західно-Окружній

Суспільство 3307

Зараз у міськраді шукають земельну ділянку.

 Зоопарк у Хмельницькому в жодному разі не буде у центрі міста. Про це журналістам сказав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. За його словами, як один із варіантів розглядається територія між вулицею Західно-Окружною, Нижньо-Береговою і проспектом Миру.

«Петиція про будівництво зоопарку перебуває зараз на розгляді в департаменті архітектури, містобудування та земельних ресурсів. Її підтримали, але до зоопарку є багато вимог. Він регулюється низкою нормативних актів. Нам для того, сказати «так», або «ні», треба подивитися, чи місто взагалі має земельні ділянки, які б відповідали нормам зоопарку», - сказав Олександр Симчишин.

Міський голова вважає, що зоопарк не повинен бути у центральній частині Хмельницького. Зокрема, на вулиці Прибузький, як дехто пропонує. Найперше треба зважити «за» і «проти».

«Тут не варто поспішати, тому що це об’єкт, по якому необхідно врахувати все, щоб не наробити проблем. Щоб через рік ви не знімали сюжети, що тваринам погано», - додав Симчишин журналістам.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую