ye-logo.v1.2

Футбол. Молодь івано-франківського «Тепловика» помстилася хмельницькому «Поділлю»

Спорт 1811
Артем Макарченко забив у першості U-19 у ворота Тепловика, але цього було недостатньо
Артем Макарченко забив у першості U-19 у ворота Тепловика, але цього було недостатньо. Фото: з архіву

Відбувся матч чемпіонату України з футболу серед гравців віком до 19 років.

Свій поєдинок 6 туру в першості U-19 хмельницьке «Поділля» проводило в Івано-Франківську проти «Тепловика». Саме ці клуби нещодавно зустрічалися в чемпіонаті України серед команд другої ліги в Хмельницькому, коли перемогу з рахунком 2:1 здобуло «Поділля».

Але то були інші гравці й інша першість. Щоправда, в складі хмельничан були задіяні декілька гравців, які виходять на поле за «доросле» «Поділля». «Ми випустили шість футболістів, які 21 жовтня в Одесі грали проти «Реал-Фарми». І важке поле зіграло з нами злий жарт. В івано-франківців доросліші хлопці, фізично сильніші, а наші… швидко «підсіли» фізично, - розповідає тренер «Поділля» Олександр Ірклієнко. – Перший тайм програли з рахунком 2:0, а на початку другого в наші ворота призначили пенальті й рахунок став 3:0. Щось змінити в грі – не вистачило сил».

Наприкінці поєдинку «Поділля», завдяки голу Артема Макарченка, «розмочило» рахунок. Щоправда, тоді вже на табло було 6:0… Отож, матч завершився з рахунком 6:1 на користь «Тепловика».

Свій наступний матч у чемпіонаті України U-19 «Поділля» зіграє 2 листопада в рідних стінах проти рівненського «Вереса».

Ну, а вже 30 листопада на СК «Поділля» пройде поєдинок у другій лізі, в якому хмельничани зіграють з «Енергією» із Нової Каховки. Початок матчу о 14.00. Зауважимо, що вхід на цю гру буде вільним.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую