ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на допрем’єрний показ української кінострічки «Гніздо горлиці»

Афіша 2475
Покажуть кіно у четвер
Покажуть кіно у четвер

Cоціальну драму, засновану на реальних подіях покажуть у кінотеатрі «Мультиплекс».

У четвер, 27 жовтня, хмельничан запрошують на допрем’єрний показ українського фільму «Гніздо горлиці». На розсуд глядачів представлять соціальну драму, засновану на реальних подіях, котра оповідає про життя українських заробітчан в Італії.

«Українська заробітчанка Дарина повертається додому вперше за два роки напівлегального життя в Італії. Вона вагітна від її італійського “сеньйора”. Що робити з майбутньою дитиною, як сказати про це своєму законному чоловікові? Що її чекає вдома? Занедбане господарство, а найголовніше – необхідність боротися за порятунок своєї родини. Та чи прийме її чоловік із чужою дитиною і як складеться їхнє подальше спільне життя?», - розповідають організатори.

В ролях Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Мауро Чіпріані, Ліна Бернарді, Микола Боклан, Олександра Сизоненко, Максим Канюка.

У 2012 році сценарій «Гніздо горлиці» став переможцем літературного конкурсу «Коронація слова». Після цього чернівецький автор Василь Мельник приніс його продюсерові Володимир Філіппову просто на знімальний майданчик фільму "Іван Сила», що тоді знімався в Чернівцях.

Офіційна премєра фільму запланована на 10 листопада цього року. Хмельничани мають чудову нагоди побачити кіно українського-італійськоговиробництваодними із перших.

Показ відбудеться у кінотеатрі «Мультиплекс» о 18.30 годині.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую