ye-logo.v1.2

Учасник «Зважених та щасливих-6» із Кам’янця-Подільського випробує свої нерви на 24-метровій висоті

Афіша 4374
Аркадій Василишин буду бороти свій страх
Аркадій Василишин буду бороти свій страх. Фото: прес-служба СТБ

В чоловіка – страх висоти, а йому необхідно буде пройти дистанцію на висоті 6-поверхового будинку.

 У проекті «Зважені та щасливі-6» чоловіки та жінки об’єднаються. Як повідомляє прес-служба телеканалу СТБ, за умовами цього тижня кожен учасник зможе взяти собі в пару будь-кого із табору схуднення.

«Разом вони будуть тренуватись та брати участь у змаганнях. Але найголовніше, вони зможуть виграти велику суму – 20 тис гривень! Гроші отримає тільки одна пара – яка найкраще покаже себе в конкурсах. Її учасники розділять гроші на свій розсуд», - зазначають організатори проекту.

Аркадій Василишин із Кам’янця-Подільського стане в пару з капітаном чоловічої команди Володимиром Теличаком. Не зважаючи на те, що Аркаша – найважчий учасник сезону, усі товстячки вважають його найсильнішим на проекті. За умовами конкурсу парам необхідно буде пройти дистанцію на висоті 6-поверхового будинку. Союзники будуть прив’язані спинами один до одного: спочатку один учасник буде вести за собою іншого, а потім навпаки. Виявилось, що у Аркадія страх висоти, але це не завадить йому гідно показати себе в конкурсі.

«На мене будуть дивитись моя жінка та дитина, а я їм пообіцяв, що буду красунчиком, отже повинен пройти цей конкурс», - цитує прес-служба слова Аркадія.

За який час чоловіки пройдуть по хиткому містку на 24-метровій висоті та чи достатньо цього буде для перемоги, дивіться уже сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую