ye-logo.v1.2

Шалений спортивний вік-енд: п’ять чемпіонатів України та битва за «бронзу». І все це в Хмельницькому

Спорт 1920
Якщо для волейболістів сезон лише розпочинається, футзалісти та футбоілсти ще не перетнилу екавтор, то регбісти РК Поділля зіграють свій останній матч у цьому році
Якщо для волейболістів сезон лише розпочинається, футзалісти та футбоілсти ще не перетнилу екавтор, то регбісти РК Поділля зіграють свій останній матч у цьому році. Фото: з архіву

Три дні в обласному центрі відбуватимуться поєдинки декількох першостей країни з різних ігрових видів спорту.

Вже сьогодні, 28 жовтня, стартує новий чемпіонат України з волейболу серед команд вищої ліги. А переможець минулої першості – хмельницький «Новатор», проведе свій перший матч у Суперлізі. Три дні, що попереду, стануть доволі насиченими на спортивні події в Хмельницькому. Адже в місті пройдуть ігри одразу п’ятьох чемпіонатів України.

Отож, з 28 по 30 жовтня до міста завітає вища волейбольна ліга. Гратимуть хмельницький «Новатор-2-Прикордонник», нетішинський «ХАЕС-НАЕК», «Родничок-Колос» з Чернівецької області та «Інваспорт» з Києва. Усі матчі пройдуть у ФОК «Новатор». Календар поєдинків вищої ліги:
28 жовтня
10.00 «Родничок-Колос» - «Інваспорт»
12.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «ХАЕС-НАЕК»
29 жовтня
16.00 «Інваспорт» - «ХАЕС-НАЕК»
18.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «Родничок-Колос»
30 жовтня
«Новатор-2-Прикордонник» - «Інваспорт»
«Родничок-Колос» - «ХАЕС-НАЕК»

Сьогодні ж, 28 жовтня, хмельницький «Новатор» у рідних стінах зіграє матч другого туру в Суперлізі проти «Юридичної академії» з Харкова. Початок о 18.00. А завтра, 29 жовтня, ще один – початок об 11.00. Обидва матчі пройдуть у ФОК «Новатор».

Завтра, 29 жовтня, відбудеться гра чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». У спорткомплексі Нацполіції хмельницький «Сокіл» прийматиме «ЛТК-Інбев-НПУ» з Луганська-Житомира-Києва. Гра розпочнеться о 12.00.

Насиченим буде 29 жовтня на події, які пройдуть на СК «Поділля». Спочатку об 11.00 та 13.00 пройдуть матчі дитячо-юнацької футбольної ліги України, в яких «Поділля» прийматиме команди з Чуднова Житомирської області. Першим зіграють гравці віком до 17 років, потім - до 15 років.

Після футболу, останній матч у цьому сезоні  Суперлізі проведе регбійний клуб «Поділля». О 15.00 хмельничани розпочнуть вирішальний поєдинок за бронзові медалі чемпіонату проти львівського «Сокола». Перший поєдинок у Львові завершився перемогою львів’ян з рахунком 22:18. А тому «Поділлю», щоб стати бронзовим призером змагань, слід переграти «Сокіл» з різницею у 5 очок.

А 30 жовтня пройде матч чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. Хмельницька команда на СК «Поділля» прийматиме «Енергію» з Нової Каховки. Початок поєдинку о 14.00.

Зауважимо, що вхід на матчі (волейбольні, футзальний, регбійний та футбольний) – безкоштовний.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую