ye-logo.v1.2

Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу

Кримінал 2268
Затримати другого підозрюваного допоміг службовий собака
Затримати другого підозрюваного допоміг службовий собака . Фото: hm.npu.gov.ua

Наразі потерпіла перебуває в лікарні

Ще вночі 25 жовтня в одному із сіл Віньковецького району двоє чоловіків увірвалися в будинок 50-річної листоноші. Вони побили її та відібрали 700 гривень.

«Жінка розповідає, що серед ночі почула крики і стук у двері. Вона злякалася і вже думала телефонувати до сусідів, але почула, що в кімнаті розбилось віконне скло. Тоді намагалася втекти через двері, але як тільки їх відчинила, зловмисники заштовхали її всередину», - розповідають у прес-службі обласного управління Нацполіції.

Невідомі почали бити та знущатися над жінкою, вимагаючи гроші та коштовності. Проте потерпіла сказала, що у неї нічого немає і віддала їм тільки 700 гривень, які збирала на день народження онучки.

Коли нападники на декілька хвилин відволіклися, жінці вдалося вибратися з будинку. Вона побігла за допомогою до сусідів, які і викликали працівників поліції. Одного зі зловмисників затримали прямо в будинку потерпілої. Він переховувався у припічку, ще й забарикадувався стільцем. До іншого привела службовий собака Беті. Він переховувався за місцем проживання у шафі.

Потерпіла наразі перебуває у лікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, численні синці і забої на обличчі та по всьому тілі. А також множинні колото-різані рани, оскільки розбійники тягнули свою жертву по розбитому склі. Крім того, жінка перебуває у важкому психологічному стані.

Затриманим чоловікам по 29 років. Один із них — хмельничанин, який останнім часом проживав у селі, а інший — його товариш із Новоушицького району. Обоє раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Напад на листоношу вони скоїли у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисникам уже оголошено про підозру. Згідно ч. 3 ст. 187 «Розбій» їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. На період досудового слідства суд обрав чоловікам міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую