ye-logo.v1.2

У Хмельницькому оголосили конкурс на кращу ідею стріт-арту для обласної дитячої бібліотеки

Культура 2668
Організатори кажуть, що для учасників немає жодних вікових обмежень.
Організатори кажуть, що для учасників немає жодних вікових обмежень.. Фото: odb.km.ua

Нещодавно у місті стартував стріт-арт проект «Бібліотека в тренді».

Кожен бажаючий може запропонувати власний сюжет, а краща робота прикрасить фасад обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка.

«Участь у проекті можуть брати учні дитячих шкіл мистецтв, райтери, вихованці художніх гуртків, студенти, художники, та й узагалі - всі бажаючі. Це може бути навіть спільний проект групи учасників, - розповіла Віторія Рогульська, в.о. завідуючої відділу мистецтв бібліотеки. - Зараз модно використовувати стріт-арти для популяризації якоїсь сфери діяльності. Ми ж плануємо популяризувати читання серед підростаючого покоління, а також посприяти розвитку і творчій самореалізації дітей та молоді».

На вибір хмельничан пропонують наступні теми: діти і книги, літературні герої, сюжети із класичних і сучасних творів, бібліотека і сім’я.
 

Ескіз проекту в масштабі повинен відповідати розмірам фасаду (1,46м х 32,30м)

Малюнки можна приносити у відділ мистецтв дитячої бібліотеки до 20 квітня 2017 року. Після того спеціальна комісія, у складі працівників бібліотеки і художників міста, визначить переможця.

«Реалізація проекту – це вже інше питання. Найперше ми хочемо відібрати ідеї для фасадного малюнку, а його втілення буде вирішуватися у приватному порядку. Це може бути хтось з місцевих художників, або може й сам переможець, якщо виявить таке бажання», - розповіла Віторія Рогульська.

На учасників чекають грамоти і призи. Подробиці на сайті бібліотеки.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую